over houtenwandpanelen.nl

Je bent inspiratie aan het opdoen voor je interieur en je komt het perfecte plaatje tegen. Dit is het! Maar vervolgens heb je geen idee met wat voor producten dit interieur is samengesteld! Herkenbaar? In 2019 ging ik mij verdiepen in wandpanelen van hout voor het droomhuis dat ik voor ogen had en dit bleek nog een behoorlijke zoektocht… De zoektermen die je gebruikt geven niet helemaal het gewenste resultaat. Of je vindt ze wel, maar de informatie of prijzen zijn onduidelijk. 

Ik kwam uit bij allerlei buitenlandse websites, of groothandels waar prijzen compleet onduidelijk waren. Niet echt de informatie en makkelijke bestelproces waar ik naar op zoek was. Inmiddels is de uitstraling van houten wandpanelen echt aangeslagen en is de houten latten wand dé trend van 2021! Alle informatie die ik heb verzameld in mijn zoektocht naar een droominterieur deel ik op houtenwandpanelen.nl. Hiermee wil ik jou helpen sneller te vinden wat bij jou, je huis en je budget past!

maaike

Een voorliefde voor design, vormgeving en architectuur heeft er altijd al in gezeten. Letterlijk in de genen denk ik, want ik ben afkomstig uit een artistieke familie. Zo ging ik via de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (derde generatie op rij) naar de Universiteit Leiden, waar ik afstudeerde in Kunstgeschiedenis met een focus op design en architectuur.

Ik ben gek op woninginrichting en mode, maar ook van verpakkingen kan ik heel vrolijk en geïnspireerd raken. Materialen, textuur, contrast en de balans vinden tussen vorm en functie… Ik omring me met objecten, afbeeldingen, websites en boeken die me inspireren. En die inspiratie deel ik graag met je!

Neem contact op

We horen graag van je!