Houten wandpanelen series

Panelwood-Smooth: Gemaakt van massief hout en afgewerkt met UV-uitgeharde hardwax zorgt PanelWood – Smooth voor een unieke sfeer in uw woon- of slaapkamer. Ook de badkamer behoort tot de mogelijkheden, doordat de houten wandpanelen zelfs toepasbaar zijn in vochtige ruimtes. PanelWood-Smooth is in 17 verschillende soorten verkrijgbaar.

 

Panelwood-Vintage: Deze productlijn bestaat uit verschillende bijzondere bewerkte houtsoorten in uiteenlopende kleuren, elk met een eigen stoere vintage-look.

 

PanelWood–Rough: Biedt stijlvolle handgemaakte wandpanelen die passen in elk interieur en in elke ruimte. De wandpanelen bestaan uit gerecycled teakhout afkomstig van oude traditionele Javaanse huizen en vissersboten, waardoor niet 1 paneel van PanelWood – Rough hetzelfde is. De wandpanelen zijn onderhoudsvrij, kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en zijn eenvoudig te bevestigen.

PanelWood–Cocos: Zo van het land, warm en natuurlijk aan de wand. PanelWood – Cocos is een natuurproduct dat van de harde buitenkant van de kokosnoot gemaakt wordt. Dit materiaal is een restproduct van de productie van kokosmelk en kokosvlees voor de voedsel-industrie.

 

Panelwood-BarnRijdend door zuid Duitsland, Oostenrijk of het voormalige oostblok, zie je ze staan, oude schuren. Vaak door de jaren heen alleen maar mooier zijn geworden, vertellen ze een verhaal. De leeftijd staat in de planken gegroefd en heeft haar sporen achter gelaten. Zo’n plank kan eenvoudigweg eigenlijk niet weggooit worden. De uitdaging is om daar mee iets meer mee te doen en ze te verwerken in uw huis of bedrijf. Na de demontage wordt de plank volgt een grondige schoonmaak beurt worden ze op dikte en op kleur gesorteerd. Na gedroogd te zijn worden ze geborsteld en op lengte gesorteerd. Het unieke karakter wordt echter behouden.Houten wandpanelen - Panelwood

Houtenwandpanelen.nl is een onderdeel van Morren Onderhoudsbedrijf en gevestigd in Ede.

Morren Onderhoudsbedrijf

Celsiusstraat 7

6716 BZ  Ede

Tel: 06-86627073 / 06-22291079

Mail: info@morrenonderhoud.nl

KvK nr: 68855427

BTW-nummer: NL857619767B01